گزارش جلسۀ صمیمانۀ رئیس و معاون مرکز با دانشجویان و استادان

در تاریخ یکشنبه، پنجم آذرماه ۱۳۹۶، جلسۀ صمیمانه‌ای با حضور رئیس مرکز، جناب آقای دکتر ابوالقاسم اسماعیل‌پور، معاون مرکز، جناب آقای دکتر سیدمهدی طباطبایی و استادان و دانشجویان در ساعت ۱۲ در محل قرائت‌خانۀ مرکز برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر اسماعیل‌پور به استادان و دانشجویان خوشامد  گفتند.  سپس،  دربارۀ جایگاه آموزش زبان فارسی و اهمیت مرکز در ارتقای سطح دانشگاه و کمک به بین‌المللی شدن آن توضیحات مختصری را ارائه کردند. سپس اجمالاً گزارشی از پیگیری‌های مرکز دربارۀ مسائل و مشکلات دانشجویان و استادان ارائه فرمودند. دکتر طباطبایی نیز توضیحاتی را دربارۀ دستاوردهای مرکز و حل و فصل شدن بعضی از مشکلات بیان کردند.

در ادامه، رئیس مرکز از دانشجویان درخواست کردند که پیشنهادها و انتقادات یا پرسش‌های خود را مطرح کنند. دانشجویان نیز مشکلات و انتقادها و پیشنهادهای خود را بیان نمودند که بسیاری از آنها را دکتر اسماعیل‌پور و دکتر طباطبایی پاسخ گفتند. دانشجویان جلسه را ترک کردند و باقی جلسه به گپ‌وگفت صمیمانه و آشنایی با استادان و بررسی پیشنهادها و مشکلات آنها اختصاص داده شد.

در این جلسه مقرر شد که برای تدوین تقویم فرهنگی و برگزاری  مراسم و  آیین‌های فرهنگی  مثل مراسم شب یلدا  و  برگزاری  اردوهای دانشجویی،  کمیته‌ای  تشکیل شود.  همچنین  دربارۀ  تاریخ  و  نحوۀ برگزاری  امتحانات نیز صحبت  شد.  پیشنهادهای دیگری مثل تقویت سیستم صوتی کلاس‌ها، عوض کردن چهره‌ی راهروی مرکز، تقویت سایت، پخش کاتالوگ و مسائلی از این دست نیز مطرح شد. همچنین استادان جدید خود را معرفی کردند و دربارۀ سابقه و تجربیات خود در حوزۀ آموزش زبان فارسی اجمالاً صحبت نمودند.

جلسه رأس ساعت ۱۳:۳۰ با جمع‌بندی مطالب مطرح‌شده پایان پذیرفت.