امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری‌های مشترک دانشگاه شهیدبهشتی و بنیاد سعدی

تفاهم‌نامه‌ی همکاری‌های مشترک دانشگاه شهیدبهشتی و بنیاد سعدی، در روز یکشنبه، مورخه‌ی ۱۳/۱۲/۹۶ به امضای دکتر سیدحسن صدوق، رئیس دانشگاه شهیدبهشتی و دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس بنیاد سعدی رسید.

این تفاهم‌نامه‌ی پنج‌ساله، در چارچوب اصل ضرورت توسعه‌ی همکاری علمی‌ بین مراکز مختلف آموزشی، پژوهشی، و اجرایی جهت بهره‌مندی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متقابل به‌خصوص به منظور ارتقای جایگاه زبان و ادب فارسی در جهان انجام گرفت و مقرر شد دو طرف در زمینه‌های جذب زبان‌آموز برای دوره‌های آموزشی زبان فارسی؛ برگزاری دوره‌های آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان؛ برنامه‎ریزی، تهیه و تألیف منابع آموزشی و کمک‌آموزشی؛ ایجاد دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی برای استادان و دانشجویان دوره‌های پیشرفته و فوق‌پیشرفته و … با یکدیگر همکاری نمایند.