امضای تفاهم‌نامه‌ی همکاری‌های مشترک دانشگاه شهیدبهشتی و بنیاد سعدی

تفاهم‌نامه‌ی همکاری‌های مشترک دانشگاه شهیدبهشتی و بنیاد سعدی، در روز یکشنبه، مورخه‌ی 13/12/96 به امضای دکتر سیدحسن صدوق، رئیس دانشگاه شهیدبهشتی و دکتر غلامعلی حداد عادل، رئیس بنیاد سعدی رسید.

این تفاهم‌نامه‌ی پنج‌ساله، در چارچوب اصل ضرورت توسعه‌ی همكاري علمي‌ بين مراكز مختلف آموزشي، پژوهشي، و اجرايي جهت بهره‌مندي از ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي متقابل به‌خصوص به منظور ارتقاي جايگاه زبان و ادب فارسی در جهان انجام گرفت و مقرر شد دو طرف در زمینه‌های جذب زبان‌آموز برای دوره‌های آموزشی زبان فارسی؛ برگزاری دوره‌های آموزشی زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان؛ برنامه‎ريزي، تهیه و تأليف منابع آموزشی و کمک‌آموزشی؛ ايجاد دوره‌هاي كوتاه‌مدت تخصصي براي استادان و دانشجويان دوره‌هاي پیشرفته و فوق‌پیشرفته و … با یکدیگر همکاری نمایند.