جشن روز معلم مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه

مراسم بزرگداشت مقام معلم، ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۹۷ در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم آقای مجد از دانشجویان سوری مرکز به قرائت قرآن پرداخت. اجرای این برنامه را آقای یان لیم از کشور مالزی بر عهده داشت. او با خواندن بیتی دربارۀ مقام معلم مراسم را آغاز کرد و ضمن تبریک این روز به رئیس محترم مرکز، جناب آقای دکتر ابوالقاسم اسماعیل‌پور، از ایشان برای سخنرانی دعوت کرد.

دکتر اسماعیل‌پور دربارۀ جایگاه معلم، اهمیت مقام استاد مطهری و رسوم ایرانیان برای نکوداشت مقام معلم در این روز صحبت کردند و این روز را به مدرسان مرکز تبریک گفتند. در پایان نیز به فعالیت‌های مرکز در ماه‌های اخیر، امکانات ایجادشده برای رشد و توسعۀ مرکز، نقش‌آفرینی مرکز در بالابردن ردۀ دانشگاه، نقش زبان‌آموزان در معرفی مرکز شهید بهشتی به کشورهای خود، همکاری این مرکز با دیگر مراکز و مؤسسات داخلی و خارجی اشاره کردند و از زبان‌آموزان خواستند در صورت رضایت از خدمات ارائه‌شده در معرفی زبان فارسی و این مرکز به هموطنان خود سهیم باشند.

پس از پایان سخنرانی دکتر اسماعیل‌پور، مجری برنامه ضمن تشکر از ایشان، از حسین البطاط دانشجوی عراقی دعوت کرد تا به این مناسبت آهنگی فارسی را بازخوانی کند. از آوازخوانی این زبان‌آموز بسیار استقبال شد و مجری برنامه ضمن درخواست تشویق مکرر ایشان، از دانشجویان کره‌ای درخواست کرد که به اجرای قطعه‌ای در نکوداشت مقام معلم بپردازند. بیون‌هون (امید) گیتار می‌نواخت و بیون‌هان (کیوان) و دون‌ئین (کورش) با خواندن ترانه‌ای دربارۀ روز معلم با او همراهی کردند.

پس از اتمام، حاضران آنها را به‌گرمی تشویق کردند و مجری از خانم نرجس محسن از کشور عراق درخواست کرد که دربارۀ مقام معلم صحبت کند. نرجس محسن ضمن تشکر از استادانش، دربارۀ نقش معلمان در زندگی انسان‌ها صحبت کرد. برنامۀ بعدی، سرودخوانی دانشجویان سطح پیشرفته بود که به رهبری سرکار خانم کشانی، از مدرسان مرکز، به اجرای آهنگی به مناسبت روز معلم پرداختند.

بعد از سرودخوانی، معاون محترم مرکز، جناب آقای دکتر طباطبایی ضمن ارائۀ گزارشی از فعالیت‌های انجام‌گرفته در مرکز، از زبان‌آموزان خواستند که مشکلاتشان را بی‌پرده با مسئولان مطرح کنند. ایشان همچنین از تلاش‌های بی‌دریغ مدرسان مرکز قدردانی کردند. خانم مریم موسوی، به عنوان نمایندۀ مدرسان اجمالاً سخنرانی کردند و از مسئولان و زبان‌آموزان مرکز تشکر کردند. در ادامه با حضور رئیس و معاون مرکز از استادان مرکز با تقدیم هدایایی قدردانی شد.

در پایان، زبان‌آموزان مراسم را ترک گفتند و جلسه‌ای صمیمانه با حضور رئیس مرکز، دکتر اسماعیل‌پور، معاون مرکز، دکتر طباطبایی و مدرسان برگزار شد. در این جلسه، مدرسان پیشنهادهای خود را جهت ارتقای سطح پژوهشی و آموزشی مرکز ارائه کردند و مسئولان مرکز نیز ضمن استقبال از این پیشنهادها، با مدرسان در راستای نیل به اهداف کوتاه‌مدت و درازمدت مرکز به همفکری و تبادل‌نظر پرداختند. مراسم در ساعت ۱۳:۳۰ پایان یافت.