نخستین جلسۀ مسئولان مرکز آزفای دانشگاه شهید بهشتی با مسئولان دانشگاه و اعضای کمیتۀ اجرایی دومین همایش دوسالانۀ آزفا ۱۲ شهریور ۹۷ از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۳:۳۰ در مرکز آزفای دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
در این جلسه جناب آقای دکتر طباطبایی،‌ معاون مرکز آزفای دانشگاه شهید بهشتی، جناب آقای دکتر منصوری، معاون اجرایی دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید بهشتی، سرکار خانم دکتر ولی‌پور، جناب‌ آقای بهمن‌نژاد، نماینده‌ی روابط عمومی دانشگاه و همچنین جناب آقای شمس‌الدین، سرکار خانم محجوب و سرکار خانم بابوی به عنوان نمایندگان بنیاد سعدی حضور داشتند.
موضوع اصلی این جلسه، هماهنگی‌های اولیه و نحوۀ تعامل مسئولان اجرایی دانشگاه شهید بهشتی و بنیاد سعدی جهت سامان‌دادن به امور اجرایی همایش مانند نحوۀ اطلاع‌رسانی و پوشش خبری، نحوۀ انتشار چکیده مقالات و مجموعه مقالات، ارائۀ بسته‌های فرهنگی، نحوه اسکان‌دهی شرکت‌کنندگان، سالن‌های برگزاری همایش، غرفه‌بندی و شرکت نشرهای مختلف جهت ارائۀ کتب مرتبط، هماهنگی برای اجرا، نحوۀ ارائۀ ویدئو کنفرانس یا پذیرش مهمان‌های خارجی و… بود.
در این نسشت مقرر گردید که با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری همایش، این جلسات در فواصل کوتاه‌تر برگزار گردد.